fbpx

Uji do të dalë dhe do të mbulojë Ballkanin’ shkencëtarët të trishtuar ndajn lajmin e idhët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Niveli i detit Mesdhe shumë shpejt pritet të rritet. Alarmi këtë herë ngrihet nga shkencëtarët e Institutit kombëtar të gjeofizikës dhe vullkanologjisë të cilët llogarisin se niveli mund të rritet me 20 centimetra deri në 2050-tën, dhe 57 deri në 2100. Në zona të veçanta si laguna e Venezias, uji mund të ngrihet me deri në 82 centimetra. Në llogaritje përfshihen edhe efektet e lëvizjes vertikale të tokës.Hap vid eon duke kklikuar reklamen dhe prit 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Share.