fbpx

U zhyt në një gropë me baltë, e fri*kshme se çfarë ndodhi (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një aventurier u zhyt në një gropë të thellë me baltë dhe askush nuk e priste atë që do të gjentePor, pasi gërmoi mirë në nëntokë, ai doli jashtë me një gjetje të madhe.Gëzimi ishte aq i madh sa kameramani, shoku i tij u emocionua shumë, ai gjeti një gjarpër të rrez,ikshëm, që klasifikohet si një ndër më vde,kjeprur,ësit në tokë.Shty,pe rek.lam.en dhe shi.ko vid.eon

Share.