U Bëjnë Këmbët “Miza Miza”? Kjo Shenjë Tregon Se Ju Vuani Nga Ky Problem, Ja Mënyra Tepër E Thjeshtë Që Largon Këtë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ju ndodh shpesh të ndjeni sikur mijëra miza ecin në këmbët tuaja dhe nuk e kuptoni nga se vjen kjo ndjesi. Edhe pse nuk bëhet fjalë për ndonjë çrregullim serioz, iu pengon në aktivitetet tuaja të përditshme. Ekzistojnë dy shkallë të kësaj lloj sind. rome: fillestare dhe të mesme.Si rrjedhojë edhe shkaqet janë të ndryshme. Por shkaku kryesor është trashëgimia pasi kjo qëndron në pjesën e pasme të trurit që është përgjegjëse për monitorimin.Një faktor tjetër që mund ta shkaktojë këtë lloj ndjesie janë: veshkat e dëmtuara, nervat perifike të dëmtuara, sëm. undjet degje nerative të shpinës, anemia apo dhe shtat zënia.

Kolana e libraveNdonjëherë, RLS mund të jetë një ef ekt anësor i disa barnave dhe zakoneve të këq ija ose kur keni mungesë të theksuar hekuri, kështu që këta njerëz janë të rekomanduar që të konsumojnë më shumë panxhar,spinaq dhe kumbulla në mënyrë që të rrisin nivelet e hekurit në trupin e tyre.Shenjat mund të lehtësohen duke u ngritur dhe duke ecur për një kohë.

Sipas shumë ekspertëve, ushtrimet për tërheqje para gjumit janë shumë të dobishme. Gjatë ditës, përpiquni të qëndroni aktivë, të ushtroheni, ose të paktën të ecni në ajër të pastër.Sigurohuni që të shmangni pije me kafeinë si çaj të zi dhe kafe, pasi ato ndikojnë negativisht në cilësinë e gjumit, do t’iu luteshim te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte .

Share.