fbpx

Turqia Është Gati/ Ja Qfarë Paralajmëron Erdogan Në Lidhje Me Greqinë ..

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Turqia është gati/ Ja qfarë paralajmëron Erdogan në lidhje me Greqinë ..

Në rast të një ko.nflikti të mundshëm midis Greqisë dhe Turqisë, Athina do të jetë e vetme, ka thënë ish-ministri i mbrojtjes Evangelos Apostolakis.“Ne ndoshta do të jemi vetëm, megjithëse ka mbështetje nga Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Europian. Nëse duhet të jemi në ko.nflikt, me s.iguri do të jemi vetëm. Ne duhet t’i bëjmë këto llogaritje”, tha ai JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON:

Share.