fbpx

Turp ! Ja si vi,dhet telefoni ne nje market ne Prishtine (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Turp ! Ja si vi,dhet telefoni i mençur ne nje market ne Prishtine (VIDEO) ekzistojne ende kesi lloj njerez.. Sht,yp.e rek,lam.en dhe shi.ko vid,eon ..

Share.