fbpx

Trumbetojnë ligjin e gjuhës shqipe, por zyrtarët e B.D.I-së nuk e fshehin mallin për maqedonishten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partia e cila që nga fillimi i fushatës parazgjedhore ka filluar një retorikë folkloriste duke u lavdëruar me ligjin e gjuhës shqipe dhe duke premtuar kryeministër shqiptar, nuk kanë mundur të fshehin servilizmin ndaj maqedonasve dhe maqedonishtes. Në njoftimin drejtuar bashkëpartiakëve të tyre për tubimin e radhës, një funksionar i B.D.I ka ftuar anëtarët të dalin në shesh, por në mënyrë plotësuese ua ka potencuar edhe në gjuhën maqedonase “në plloshtad”.

Share.