fbpx

Trondit doktori Zhan Mitrev/ Ja çfarë do ndodhë në Maqedoni…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mjeku Zhan Mitrev për rritjen e numrit të infektuarve me COVID-19 thotë se arsyeja kryesore për këtë rritje është se ne nuk kemi qëndruar konsistent në disa kufizimet e mëparshme.

Mjeku Zhan Mitrev për rritjen e numrit të infektuarve me COVID-19 thotë se arsyeja kryesore për këtë rritje është se ne nuk kemi qëndruar konsistent në disa kufizimet e mëparshme.

Shembulli i Kinës, ku kishim izolim të plotë, ndihmoi për të ndaluar përhapjen e virusit për tre muaj, ai u aplikua dhe në Australi dhe Zelandën e Re këto vende ishin në një bllokim…

Por ne dhe Evropa filluam, por nuk qëndruam në këtë qëllim. Kishte pushime, njerëzit u lëshuan dhe në fillim të shtatorit kishte rritje…

Por ne dhe Evropa filluam, por nuk qëndruam në këtë qëllim. Kishte pushime, njerëzit u lëshuan dhe në fillim të shtatorit kishte rritje…

Lidhur me karantinën, Zhan Mitrev beson se ajo jep shum rezultate, por duhet të zgjasë më shumë se sa ka zgjatur me pare.

“Përvoja e kinezëve u tregua e mirë, a mund të bëhet ky kufizim në dimër sepse kemi shumë festa, këtu ka disa tundime”, thotë Mitrev.

Share.