Të shijshme dhe të frikshme, gatime për Halloween

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Halloween nuk i gëzojnë vetëm fëmijët që do të dalin të mbledhin ëmbëlsira, por edhe të rriturit që do të dalin të festojnë.

Përqendrimi mund të jetë te mjeshtrat e maskimit, të cilët bëjnë krijime nga më të frikshme, por mjeshtrat e gatimit nuk mbeten prapa as në këtë ditë, transmeton Tch.

Këto ushqime mund të ngjallin frikë e neveri në pamje të parë, por janë të gjitha të gatuara me përbërës të pafajshëm e mëse të shijshëm.

Share.