Tani mund të transferohen para me WhatsApp, Ja se si!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nëse dëshironi t’u dërgoni para miqve ose të blini diçka në një dyqan, mund të paguani përmes WhatsApp në të ardhmen.

Përdoruesit e WhatsApp në Brazil tani mund t’i dërgojnë njëri-tjetrit para ose të paguajnë për produkte dhe shërbime direkt në platformë.

Pronarët e dyqaneve, nga ana tjetër, mund të përdorin WhatsApp si një alternativë për një dyqan online ose të bëjnë pagesa për llogari – por ato duhet të kenë një llogari biznesi në WhatsApp.

Sipas WhatsApp, si kartat e debitit ashtu edhe ato të kreditit mund të depozitohen.

Transaksioni është falas për përdoruesit privatë.

E njëjta po planifikohet edhe për Instagram

Përveç WhatsApp, Facebook dëshiron të integrojë funksionin e pagesave në Instagram në të ardhmen.

Deri më tani, Facebook Pay është i disponueshëm vetëm përmes rrjetit social në 40 vende.

Dhe Brazili është vendi i parë që e ka mbështetur këtë platformë të WhatsApp.

Sipas Facebook, edhe vendet e tjera pritet t’a mbështesin këtë.

Share.