Sulejman Rexhepi kthehet përsëri në detyr, e kërkon populli me….

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sulejman Rexhepi kthehet përsëri në detyr, e kërkon populli me….

Per shkak të korektësisë, po e njohtojm opinionin se në faqen e h. Sulejman ef. Rexhepit, teksti i fundit që është publikuar ka qenë ai me të cilën ai ka bërë të ditur dorëheqjen e vetë të parevokueshme nga posti i Reisul Ulemasë të BFI në RMV. Dy citate që kanë dalur në “story” janë keqpërdorim dhe nuk kanë të bëjnë me qëndrimet e h. Sulejman ef Rexhepi.

A do të kthehet Sylejmani në krye të detyrës pritet të shihet në ditët në vazhdim, por populli naiv në Maqedoni i besoi atij dhe tani Virusi CORONA u shpërnda me të madhe.

Share.