fbpx

Sul.muesi i vr,arë në Vjen është me prejardhje nga Çellopeku i Tetovës

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sul.muesi i vr.arë në Vjenë është i lindur në Modling, por kishte prejardhje nga Çellopeku i Tetovës, bëhet fjalë për K.F. i lindur më 24.06.2000 në Modling, Austri ndërsa babai i tij J.F. dhe nëna A.F. janë nga Çellopeku, Komuna e Bërvenicës, Tetovë.

Prejardhjen e tij e ka konfirmuar edhe Ministri i Brendshëm në Austri, Karl Nehammer, i cili ka thënë se sul.muesi i vr.arë në Vjenë është një 20-vjeçar me shtetësi të dyfishtë, të Austrisë dhe Maqedonisë së Veriut

Ai tha se ter.roristi i dyshuar ishte dënuar në prill të vitit 2019, për shkak se kishte tentuar që të udhëtonte për në Siri me qëllim që t’i bashkohej grupit militant Shteti Islamik. Ai ishte dënuar me 22 muaj burgim, por ishte liruar me kusht në dhjetorin e vitit të kaluar.

Share.