fbpx

Spitali I Mundësoi Ecjen, Ja Si Ia Shpërblen 7-Vje Çarja…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shumë njerëz mendonin se Addie Bryan nuk do ecte kurrë por falë mjekëve në spitalin Texas Scottish Rite, ajo tani mund të vrapojë. Dhe vajza e vogël gjeti një mënyrë për ti falënderuar duke i dhënë një donacion prej 19.500 dollarë. 7-vje çarja e ftuar në Good Day tregoi historinë e saj dhe sesi i nisi ideja për të grumbulluar paratë…Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid eon e plo.te..

Addie lindi me sin.dr.omën e L.arsen, një çrre.gull.im i rrallë që ndikon në zhvillimin e eshtrave. Legeni i saj ishte dislokuar, gjunjët e kthyera mbrapa dhe këmbët e shtrembra. Vajza iu bëri terapi që kur lindi dhe falë kujdesit mjekësor tani ecën.Dhe dhurimi i parave ishte një mënyrë për ti thënë faleminderit spitalit që i mundësoi të ecë dhe të vrapojë përsëri.
Vajza premtoi se do paguante spitalin për kujdesin që i bënë. Ajo doli në një cep rruge në Dallas me një pankartë ku kërkonte donacione. “Për ditëlindjen time, unë dua të mbledh 8.000 dollarë për spitalin e fëmijëve “Scottish Rite””-shkruhej në pankartë.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid eon e plo.te..

Share.