fbpx

Skender Rexhepi – Zejdi: Ligji për shtetësi nuk dëmton asnjë etni në vend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputeti i Alternativës, Skender Rexhepi – Zejdi, javë më parë në një prononcim për media, ka thënë se propozim ligji për shtetësi nuk dëmton asnjë etni në vend.
Sipas tij, ligji në fjalë është në të mirën e qytetarëve dhe gjithë së bashku duhet të punojmë që t’i jetësojmë qëllimet e qytetarëve dhe jo interesat e ngushta të disa partive politike në vend.

Share.