fbpx

Skender Rexhepi i thotë Arbër Ademit: Derisa ishe ministër i arsimit nuk kishe guxim t’i ndërrosh tekstet shkollore ku ofendohen shqiptarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ne si koalicion kërkojmë që rastet e montuara të kenë monitorim ndërkombëtar dhe jo me veting çfarë po kërkon BDI”, tha Skender Rexhepi nga Alternativa për TV 21.
Duke folur mbi “tekstet shkollore”, Zejd Rexhepi i tha Arbër Ademit nga BDI:”Arbër ke qenë ministër dhe nuk i ke ndërruar tekstet shkollore ku ofendohen shqiptarët”, theksoi Rexhepi.

Share.