Skandaloze/ Qendra edukativo-kulturore në Drenas, gjuhën shqipe e lë dytësore, pas gjuhës arabe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

18:02 | 16 Tetor 2019

Në Drenas është hapur një qendër “kulturore – edukative”.

Kjo qendër edukativo-kulturore është e financuar nga Kuvajti, shkruan lajmi.net.

Ajo që e bën këtë qendër skandaloze është fakti se gjuha shqipe është gjuhë dytësore pas asaj arabe.

Kjo është parë si diçka e frikshme nga profesori i njohur amerikan, ekspert i çështjeve të sigurisë, Alon Ben-Meir.

Ben-Meir është ndër të tjera ka thënë se “Kosova është duke bërë zgjedhjen e vet. SHBA-të dhe shtetet tjera perëndimore ju shpëtuan juve nga regjimi brutal. Tani ju qëndroni në këmbë dhe do të vendosni cilën rrugë të ndiqni. Paçit fat”.

Share.