fbpx

SKANDAL/ Mbajti Nënën të Vdеkur në Banesë për 6 Vjet që t’ia merrte Pensionin…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Policia ka arrestuar një burrë 67 vjeç, i cili mbajti trupin e nënës së tij të pajete në apartament për disa vjet.

Trupi i gruas 96 vjeçare u gjet nga policia në një apartament në zonën e Lubjanës, Slloveni… Zhdukja e saj ishte raportuar nga të afërmit e tjerë.

67 vjeçari e kishte mbajtur trupin e nënës së tij për vite të tëra, me qëllimin që ta gëzojë pensionin e saj.

Nga hetimet e para dyshohet se gruaja kishte humbur jeten që 6 vite dhe u mbajt e mbyllur në një dhomë.

Policia deklaron se ky njeri dyshohet për ngjarjen e p ë r d h o s j e s së një trupi , duke shkaktuar humbjen e jetes duke lënë pas dore një person dhe duke mashtruar.

Share.