fbpx

Sionizmi përdor armët e tij, të quajtur Vladimir Putin dhe Donald Trump/Detaje shok uese

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A mund të lejojë Rusia një kon flikt me Turqinë në territorin e Sirisë për shkak të reg jimit të As adit?

Kjo pyetje duhet të parashtrohet nga Mikhail Friedman.

Nëse Rusia hynte në një konflikt të drejtpërdrejtë kundër Turqisë, a do të vinin në ndihmë të Turqisë Shtetet e Bashkuara dhe NATO?

Askush nuk mund t’i përgjigjet kësaj pyetjeje më mirë se dhëndri i Trump Jared Kushner.

Mikhail Friedman është një nga oligarkët më të rëndësishëm rusë hebrenj që rrethon Vladimir Putinin. Lindur në vitin 1964 në Lviv, Ukrainë, ai është presidenti i Alfa Group – fondi më i madh investues dhe financiar në Rusi.

Sipas buxheteve të revistës Forbes për vitin 2017, ai është njeriu i shtatë më i pasur në R usi.

Friedman është emri më me ndikim midis oligarkëve çifutë që formojnë qendrën e kapitalizmit rus, të cilin Putin e ka formuar ndër vite.

Por le të takojmë të tjerët: Alexei Miller, Oleg Deripaska, Vlvadimir Potanin, Roman Abramović, Moshe Kantor, Lev Le viev, Viktor Vekselberg dhe vëllezërit Ardaki-Boris Rotenberg.

Pika e përbashkët që lidh këta emra është se ato u përfshinë në skandalin e “mbështetjes ruse” në fushatën presidenciale të D onald T rump në 2016.

Një miqësi e pathyeshme midis P utinit dhe B enjamin Ne tanyahu

Mikhail Friedman, një nga miqtë më të ngushtë të kryeministrit izraelit Benjamin Netanyahu, nuk është ndryshe nga mbreti amerikan i kazinove, miliarderi She ldon Ad elson.

Friedman si themeluesi kryesor i “vullnetit të palëkundur për miqësi” midis Netanyahu dhe Putin njihet gjithashtu si emri kryesor i “lid hjes kiber netike” midis R usisë dhe ekipit zgjedhor të Trump.

Çështja e “kapitalizmit të Putinit” është shumë e rëndësishme.

Ne po flasim për një komunitet oligarkësh, thelbi i të cilit përbëhet nga hebrenjtë, të gjithë në krye të listës botërore të miliarderëve, të mbrojtur dhe të siguruar. Detyra e tyre kryesore është të kryejnë manovra të jashtme ekonomike në përputhje me interesat e Ru sisë dhe udhëzimet që marrin.

Oleg Depr iska është një “njeri hije” i rëndësishëm me pasurinë e tij 3.3 miliardë dollarë, afër Nathavniel Roth schild, një nga investitorët më të fuqishëm në Sionizëm.

Ai ka nënshtetësi qipriote, dhe muajt e kaluar Departamenti i Thesarit të SHBA e vendosi atë në listën e sanksioneve me shpjegimin se ai është “operatori i Vladimir Put init për past rim parbash”.

Një tjetër emër i rëndësishëm në “okupimin z ionist” është Ge orge Na der. Nader është këshilltari kryesor i Princit të Kurorës së Emirateve të Bashkuara Arabe, Mohame d Bin Zayed dhe konsiderohet lidhja kryesore jozyrtare midis Emirateve të Bashkuara Arabe, Arabisë Saudite dhe Shteteve të Bashkuara.

Në Janar 2018, hetuesit dhe Prokurori Special Robert Mu eller morën në pyetje Nader në lidhje me dyshimet se Emiratet e Bashkuara Arabe ishte përfshirë në fushatën e Presidentit Tru mp për vitin 2016.

George Nader, së bashku me Pri ncin e Kurorës B in Salman, janë të përfshirë në një plan për të prokuruar dhe transferuar teknologjinë bërthamore ruse me qëllim të kundërshtimit të kërcënimit iranian.

Nuk është rastësi që Rusia u bashkua me Haftarin në Li bi së bashku me Emi ratet e Bashku ara Ar abe dhe Ara binë Saudite.

Çdo gjë që “Sio nizmi” përgatiti që Trump të bënte, Putin në mënyrë identike ka detyrën e tij që iu dha.

Ne po flasim për një “okupim sionist” të madh që përfshin si Perëndimin ashtu edhe Li ndjen, ashtu si presidenti amerikan është një i burgosur i Sionizmit, i njëjti është rasti me Pu tinin.

Tr ump kërkoi të shlyente borxhin e tij ndaj Si onizmit, i cili e ndihmoi atë të fitonte zgjedhjet presidenciale të vitit 2016, në mënyrën më të mirë të mundshme.

Së bashku me Pu tinin, ai ia dorëzoi Sio nistët Gola nin, Jeruz alemin Lind or dhe përfundimisht tërë Pal estinën.

Pas Sirisë, Turqia hyri në Libi në minutën e fundit, përndryshe Rusia do të merrte kontrollin e plotë së bashku me aleatët e saj më të afërt Egji ptin, Emiratet e Bashkua ra Arabe dhe Ar abinë Saudite.

A nuk janë këto vende satelitët tradicionalë amerikanë, si janë bërë ata tani aleatë të Mo skës?

Shikoni, Shtetet e Bashk uara vranë gjeneralin iranian Sulei man me një goditje të shpejtë, a keni parë apo dëgjuar ndonjë reagim nga Moska për këtë ngjarje?

Kur bëhet fjalë për Lindjen e Mesme, nuk ka asnjë ndryshim midis Putinit dhe Tr ump, qëllimi i tyre i përbashkët është të sigurojnë sigurinë e Izraelit, të zgjerojnë kufijtë e Izraelit dhe të luftojnë çdo kërcënim që mund të kërcënojë mbijetesën e Izra elit, thonë Turqia!

Operacionet e mëparshme ushtarake turke në Siri kanë prishur këtë rend zionist, dhe madje media mediat Sioniste shkruajnë se si dështuan planet një qind vjeçare të Sion izmit.

Mënyra e vetme që Zio nizmi të ndalonte Turqinë ishte të sillnin Shtetet e Bashkuara dhe Rusinë në një tryezë të përbashkët, gjë që ata e bënë.

Shikoni përgjigjen e përgjakshme të Sion izmit në Idlib in e sotëm që erdhi përmes Rusisë, çfarë janë Gaza dhe Bregu Perëndimor, janë identike sot si në Idlib të Siri së.

Shumë në Turqi në këto periudha të vështira po bëjnë thirrje për një përgjigje ndaj armi qësisë së Rus isë duke forcuar “lidhjet” me Shtetet e Bashkuara, por ata nuk e kuptojnë se për çfarë po flas.

Erdoğan e pa këtë ko mplot para kujtdo tjetër, për këtë arsye ai nuk shkoi në Shtetet e Bashkuara ose Evropë. Ai shkoi në Pakistan! Ai shkoi në Algjeri dhe Tunizi, ai shkoi në Ukra inë.

Nëse i analizoni me kujdes vizitat e Erdoğ anit gjatë muajve të fundit, ato janë vende muslimane, ose janë armiq të Rusisë siç është Ukraina.

Idlib, Tripoli, Kuds, Mekka dhe Medina nuk janë vetëm problem i Tur qisë, por i të gjithë muslimanëve.

Nëse nuk qëndrojmë pranë Turqisë sot dhe nuk mbrojmë Kudsin, Idlibin, Libinë, nesër nuk do të mbetet askush që t’i udhëheqë muslimanët në mbrojtje të Mek kës dhe Med inës.

Autor: Bili Sallai

Share.