fbpx

Shtëpia bie në një lumë disa minuta pasi familja largohet nga ajo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas rritjes së nivelit të lumit, si pasojë e reshjeve të mëdha në këtë rajon, ky lumë rr ezikoj shumë banorë që banon pranë tij.

Dhe një shtëpi katër katëshe u përpi e tëra nga lumi, kur uji i fuqishëm kishte gërryer shumë tokën pranë saj.

Për fat të mirë, banorët të gjithë ishin larguar nga shtëpia, vetëm disa minuta para se ajo të shembej.

Share.