fbpx

Shqiptarë viheni dorën në zemër/ Kësaj 4-vjeçarje i duhet urgjent ndihma juaj që të jetojë, ju lutet familja: Mund të jetë shumë vonë!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Leandra Selimi nga Mitrovica ka nevojë që urg jentisht të dërgohet për shërim jashtë vendit.

Katërvjeçarja vuan nga një sëmundje e rëndë e quajtur AT ROFI SPINALE MUSK ULARE që është sëmundje e patrajtueshme në Kosovë.

Shuma që nevojitet për trajtimin e vogëlushes është 200 mijë euro. Familja nuk ka mundësi ta sigurojë shumën e nevojshme financiare, prandaj kërkon ndihmën e atyre që kanë vullnet dhe mundësi të ndihmojnë.

Për shërimin e vogëlushes nevojiten edhe 11 mijë euro.

Në fotografinë e mëposhtme mund të informoheni se si mund ta ndihmoni katërvjeçaren Leandra Selimi.

Share.