Shqipëria nuk gjen rehati nga tërmetet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

21:50 | 27 Tetor 2019

Ilustrim

Shqipëria sot është goditur nga tre tërmete.

Ditën e sotme tri tërmete kanë rënë në Shqipëri, por nuk ka asgjë për tu shqetësuar.

Vetëm një tërmet ka pasur disi lëkundje që janë ndjerë, ndërsa dy të tjerët nuk kanë qenë farë shqetësues.

Epiqendrën e kanë pasur në Durrës dhe Korçë, shkruan TCH.

Share.