fbpx

Shpëtohet 9 vjeçari që ra në lumin Vardar, ja nga kush!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Policia shpëtoi 9 vjeçarin që ra në lumin Vardar

Një fëmijë nëntë vjeçar sot ka ra në lumin Vardar mes Urës së Gurit dhe urës “Syri”. Rasti është lajmëruar rreth orës 14.

Siç ka njoftuar MPB, nëpunësit policor nga Stacioni i policisë- Qendër kanë intervenuar menjëherë me çka fëmija është nxjerrë dhe shpëtuar.

Share.