Shkupi në vend të 3-të për nga ndotja në botë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +


Edhe sot Shkupi është ndër qytetet më të ndotura në botë. Radhitet menjëherë pas qytetit Lahor të Pakistanit dhe Delhi të Indisë.

Situata nuk është më e mirë as në qytetin e Tetovës ku grimcat PM10 kanë arritur në 182, Kumanovë 168 dhe Manastir 114.

Loading…

Share.