fbpx

Shkup, dig.jen tre kamionë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas mesnate mes lagjes Shuto Orizare dhe Lagjes Butel të Shkupit zj.arri ka kapluar tre kamionë  për transport dhe ka dëmtuar një tjetër, të gjithë të markës Volvo.  Ekipet e zjarrfikësve kanë lokalizuar zj.arrin. Policia ka kryer kontrollet por ende nuk dihet shkaqet e zja.rrit.

 

 

 

 

 

Share.