Shkon të tërheq Paratë në Bankomat por shikoni çfarë i ndodhi… E papritur…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

NePergjithesi bankat ne vendin tone nuk kane nje sherbim cilesor ende ne 2020 duhet te presesh ne rradhe sikur merrje shishet e qumeshtit ne 1970 ne shqiptareve nuk na ndahet jeta nga rradhet dhe vuajtjet kur rri dhe pret.

Sot ka ndodhur dicka ndryshe kur nje vajze ka shkaur per te terhequr leke te bankomati por cudia me e madhe eshte se letra ka dalur por leket nuk jane marre.

Mesazhi i plote:

PershendetjeJOQ. Terhoqa 50.000 ALL tani ATM e BKT-së. Me nxorri faturen qe u mbajten leket nga llogaria dhe leke nuk nxorri.

Marr sherbimin e klientit me thot po jane zbritur leket nga llogaria dhe sa i takon nxjerrjes se tyre nga ATM do numrohen leket fizikisht te behen llogaritjet dhe do ju telefonojm.

Njeri ka hall i duhen leket ne moment, nuk kuptoj ca kete bank skandaloze me keto lloj error-sh. Faleminderit.

Share.