Shkelet marrëveshja! Sërish luf.time në mes Armenisë dhe Azerbajxhanit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ushtria ruse të shtunën raportoi një shkelje të amrëpushimit që i dha fund kofliktit midis Azerbajxhanit dhe Armenisë për rajonin të Nagorno Karabakut.

“Një rast i shkeljes së amrëpushimit u raportua më 11 dhjetor në rrethin Hadrut”, tha një deklaratë nga ministria ruse e Mbrojtjes, e cila ka vendosur paqeruajtës në rajon.

Ushtria armene njoftoi dy fshatra që janë nën kontrollin e Karabakut janë uslmuar nga ana e Azerbajxhanit. Ministria e Mbrojtjes e Azerbajxhanit tha se ishin marrë “kundërmasa të duhura” ndaj “pr0vokimeve” nga pala tjetër, por shtoi se amrëpushimi “aktualisht po respektohej”.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do lajmin eplot

Share.