SHIU HAPI PLOT “PISHINA” PËR BANORËT E KOMUNËS SË ÇAIRIT

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Shiu i rrëmbyeshëm nxjerri në pahë “pishinat” në rrugët e Komunës së Çairit. Banorët e kësaj komune pas çdo shiu ballafaqohen me probleme të shumta, përshkak të asfaltit të prishur dhe mungesës së kanalizmi. Për banorët pellgjet me ujë, ose “pishinat”siç po I qyajnë tani janë bërë të zakonshme pas çdo të rreshure shiu. Çdo herë kur bie shi, qytetarët e kësaj ane përballen me vështirësitë e njëjta, rrugët vërshohen nga uji, ndërsa si pasojë e mungesës së kanalizmit, uji hyn edhe nëpër shtëpit e tyre, duke u shkaktuar dëme të konsiderueshme.

 

Share.