fbpx

SELMANI: EDHE VMRO-JA EDHELSDM-JA, PARTNER TË PËLQYESHËM E KANË B.D.I-NË

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sipas gazetarit Naser Selmani, deklaratat e LSDM-së kundër BDI-së janë promovim i kësaj të fundit. Madje Selmani dyshon se ‘armiqësia’ mes LSDM-së dhe BDI-së në këtë fushatë, është e koordinuar.

“Deklarata se BDI-ja do të shkojë në opozitë, nuk është kundër BDI-së….për mua. Shkarkimi i drejtorit nuk është kundër BDI-së, sepse shkarkimi i drejtorit e viktimizon BDI-në, ndërsa BDI-ja nuk është për t’u viktimizuar, dhe këtë ne e harrojmë. DY partitë maqedonase, edhe VMRO-ja edheLSDM-ja, e kanë thënë edhe nëpër ato bisedat e përgjuara, partner të pëlqyeshëm e kanë BDI-në”, deklaroi Slemani në emisionin ‘Enter’ në TV SHENJA.

Share.