fbpx

Selami: Vendit tonë i mungon drejtësia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“E larguam të ligun, na erdhi i brishti. Vlerësoj që nuk kemi edhe aq shumë kohë që të thurim fjalë e atribute të ndryshme mbi këtë qeveri. Unë besoj fuqishëm se edhe kjo qeveri e ka afër fundin. Na duhet vetëm kohë, durim dhe punë.”, shprehet Faton Selami, kryetar i Alternativës – Dega Tetovë.

Me reformat e realizuara së fundi në AlternAtivA, Mr. Faton Selami është zgjedhur kryetar i Degës së Tetovës të Alternativës. Kjo ishte arsyeja që me të të zhvillojmë një bisedë të shkurtër për organizimin e Alternativës në Tetovë, për angazhimin e tij personal, por edhe për përgatitjet që po bëhen për zgjedhje lokale.

Share.