Sela – Hysenit: Mos më krahaso me Ahmetin dhe Thaçin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +


Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela I ftuar në emisioni “Rruga drejt” në televizionin Alsat përballë opinonistëve u konfrontua me opinonistin Blerim Hyseni duke I thënë këtij të fundit të mos e krahasoj as me Ali Ahmetin as me Mendu Thaçin. Sela i tha se tendencat për ta bërë Zijadin Selën të njëjtë me ta kanë dështuar në 2016. Nuk jemi njësoj tha Zijadin Sela.

Loading…

Share.