SASHK-u refuzon 10 përqindëshin, kërkojnë paga më të mëdha

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +


Sindikata e Arsimit dhe Shkencës nuk e pranon propozimin e Qeverisë për rritje të pagave në këtë sektor për 10 për qind, nga muaji prill i vitit të ardhshëm.

Pas mbledhjes së mbajtur gjatë ditës së sotme, ata kanë marrë vendim ku Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës i japin hapësirë kohore prej 15 ditësh për ta pranuar kërkesën e tyre për rritjen e pagave për 25{b0da57891860c92cf86c4df231716322bdbf6a4daefee506fcc6fc3adefc6e5d} edhe atë nga muaji janar i vitit 2020. Në të kundërtën, prej datës 11 të muajit nëntor, SASHK kërcënohet me grevë gjenerale.

Loading…

Share.