Sali: Nuk duhet zgjidhje kozmetike për Çairin – ndryshimi rrënjësor zgjidhje për Çairi tonë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Mastër plani nënkupton riorganizim të tërsishëm të Çairit. Nuk mjafton zgjidhje kozmetike dhe të përkohëshme për Çairin tonë.
Mastër plani nënkupton organizim të mirëfilltë të komunës”, ka thënë për emisionin “InBOX” në Lajm TV, kandidati për kryetar komune të Çairit nga koalicioni AAA – ASH, Bekim Sali.
Duke folur për planet e tij për komunën e Çairit, Sali tha:”Plani jonë është që ta zhvillojmë turizmin në Çarshinë e Shkupit. Rritja e sigurisë, jeta kulturore, multikulturalizmi janë disa nga shtigjet tona ku synojmë të krijojmë Çairin e Ri”.

Share.