Sali nga Alternativa: Çairin e kanë uzurpuar klane dhe po sillen sikur komuna të jetë pronë e tyre

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Ditë më parë, në emisionin “InBOX” në Lajm TV, i ftuar ka qenë kandidati i koalicionit Alternativa & Aleanca për Shqiptarët për komunën e Çairit, Bekim Sali.
“Jam shumë optimist që misioni ynë për të bërë ndryshime në Çair është shumë i madh. Optimizmi ditë e më shumë po shtohet. Më 17 tetor do të festojmë”, tha Sali. Sipas tij një klan i Çairit e ka uzurpuar komunën dhe po e trajton atë si të jetë pronë e tyre, por kjo do të merr fund më 17 tetor.

Share.