Sali: Më 17 tetor do të vjen ndryshimi në komunën tonë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

 

“Në Çair kemi probleme reale me jetën e qytetarëve, nuk ka as plan urbanistik dhe hapësira të gjelbra të uzurpuara, kushte të mjerueshme të arsimit në Çair. Pushtetarët premtuan 4 çerdhe të reja në Çair ndërsa asnjë nuk e realizuan”, ka thënë për emisionin “InBOX” në Lajm TV, kandidati për kryetar komune të Çairit nga koalicioni AAA – ASH, Bekim Sali.
Duke folur për planet e tij dhe pritshmëritë e zgjedhjeve, Sali shtoi:”Beteja jonë është që të bëjmë një jetë të dinjitetshme në Çair. Më 17 tetor do të vjen ndryshimi në komunën tonë”.

Share.