fbpx

Safije Sadiki – Shaini: Sot asgjë nuk është më e rëndësishme se shtetësia për njerëzit pa shtetësi!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Vazhdojmë…
Për nënën time dhe nënat shqiptare!
Amaneti juaj po përmbushet!
Sot asgjë nuk është më e rëndësishme
se shtetësia për njerëzit pa shtetësi!”, ka shkruar deputetja e AlternAtivA-s, Safije Sadiki – Shaini.

Share.