fbpx

Safije Sadiki – Shaini: Qeveria vazhdon diskriminimin ndaj projekteve kulturore shqiptare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë, deputetja e AlternAtivA-s, Safije Sadiki – Shaini, në fjalimin e saj në Kuvend ka folur rreth propozim buxhetit për vitin 2021 nga qeveria.
“ Arsyeja kryesore që gjendemi para një kolapsi ekonomik dhe social është pikërisht mendësia e garniturave të deritanishme politike, pa aftësia e tyre, mvarshmëria e tyre korruptive dhe gatishmëria e tyre për të punuar mbi të gjitha për interesat e tyre bisnesore e vetanake.
Qeveria vazhdon diskriminimin ndaj projekteve kulturore shqiptare”, ka theksuar Sadiki nga Alternativa.

Share.