fbpx

Safije Sadiki – Shaini: Nuk mund të zhvillohet shteti duke i përjashtuar nga investimi shqiptarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Këto komuna të udhëhequra një kohë të gjatë nga BDI vetëm emrin e kanë komuna kurse në aspekt të funksionimit nuk janë as afër asaj se si duhet të duket një komunë dhe si rezultat i keqmenaxhimit nuk janë në gjendje të grumbullojnë të hyra nga mbledhja e tatimeve, gjë e cila i përjashton nga shfrytëzimi i këtyre mjeteve.
Një gjë duhet patur parasysh, nuk mund ta zhvillojmë shtetin duke përjashtuar pjesë të caktuara të tij, një shtet është i zhvilluar kur investohen dhe shpërndahen mjete në të gjitha pjesët e tij dhe kjo nuk bëhet me deklarat dhe përshkrime boshe por me vepra konkrete”, ka thënë javë më parë në Kuvend, deputetja e AlternAtivA-s, Safije Sadiki – Shaini.

Share.