fbpx

Safije Sadiki – Shaini nga AAA-ASH: Nuk janë të gjithë shqiptarët në shitje dhe të kapur si B.D.I

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

‘’ Prandaj ne jemi sonte këtu për t‘ju thënë se nuk janë të gjithë shqiptarët të tillë, se nuk janë të gjithë shqiptarët në shitje dhe të kapur si ata. Sonte nga Kumanova jonë dua t’i porosisim partitë maqedonase se ne jemi ata shqiptarë që nuk u kemi drojë as dosjeve të VMRO-së e as bombave të LSDM-së’’, ka thënë kandidatja për deputet nga koalicioni Alternativa – Aleanca për Shqiptarët, nga zona 2 zgjedhore, Safije Sadiki – Shaini.

Share.