fbpx

Safije Sadiki – Shaini: Në platformën shtetesia.mk deri më tani kanë aplikuar më shumë se 300 qytetarë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Duke folur mbi rrjedhën e ligjit për shtetësi, të propozuar nga koalicioni Alternativa – Aleanca për Shqiptarët, deputetja Shaini mes tjerash tha:
“Në platformën shtetësia.mk deri më tani janë bërë më shumë se 300 aplikime. Kërkojmë nga të gjithë qytetarët, të cilët nuk kanë shtetësi, që përmes kësaj platforme të bëjnë aplikimet e tyre dhe një herë e përgjithmonë, me ligjin e propozuar nga koalicioni ynë, ta zhdukim diskriminimin e gjithë qytetarëve që u është mohuar e drejta e tyre themelore kushtetuese”, ka përfunduar ajo.

Share.