fbpx

Safije Sadiki – Shaini: Ligji për shtetësi eliminon diskriminimet shumëvjeçare ndaj qytetarëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në emisionin “Target” në portalin informativ Almakos me gazetarin Emad Mehmeti, e ftuar ka qenë deputetja e Alternativës, Safije Sadiki – Shaini, e cila ka folur rreth propozim ligjit për shtetësi të inicuar nga koalicioni Alternativa – Aleanca për Shqiptarët në Kuvend.
“Ligji për shtetësi eliminon diskriminimet shumëvjeçare ndaj qytetarëve. Me ligjin për shtetësi dëshirojmë të ndërtojmë shtet të së drejtës dhe barazi për të gjithë”, ka përfunduar deputetja Shaini nga Alternativa.

Share.