fbpx

Safije Sadiki – Shaini: Jemi për vazhdimin e regjistrimit – shqiptarët të regjistrohen masovikisht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ne si opozitë shqiptare e kemi përkrahur dhe e kemi votuar ligjin për regjistrim. Ne jemi për vazhdimin e regjistrimit të popullsisë. U bëjmë thirrje shqiptarëve që të regjistrohen masovisht”, ka thënë deputetja e AlternAtivA-s, Safije Sadiki-Shaini, për ABC News Albania.

Share.