fbpx

Safije Sadiki – Shaini: Gjendja e rëndë sociale dhe ekonomike e shqiptarëve – fajtore qeveria dhe BDI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Emëruesi i përbashkët i Gruevskit dhe Zaevit, BDI të cilët sa i përket përpilimit të buxhetit kanë qenë të pa rëndësishëm, nuk i ka pyet kush për diçka dhe vazhdojnë të mbeten të tillë edhe pse sot ministri i financave vjen nga rradhët e tyre”, theksoi Sadiki nga Alternativa.
Sipas saj ky konstatim vjen fatkeqësisht duke u bazuar në gjendjen e rëndë ekonomike dhe sociale të shumicës së shqiptarëve si dhe në gjendjen e rëndë te komunave me shumicë shqiptare”, ka thënë deputetja e AlternAtivA-s, Safije Sadiki – Shaini.

Share.