fbpx

Safije Sadiki – Shaini: Aksham- pazari “kryeministër shqiptar” është degradim për dinjitetin dhe përfaqësimin e shqiptarëve në institucionet e shtetit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Nuk kemi si mos konkludojmë se aksham-pazari i mashtrimit “Koha për kryeministër shqiptar” është degradim edhe për dinjitetin dhe përfaqësimin e shqiptarëve në institucionet e shtetit. Nëse ky ka qenë pazari i atij mashtrimi, shtrohet pyetja si mund ta ushtrojë protagonisti i mashtrimit një detyrë kaq të rëndësishme dhe të përgjegjshme?”, ka thënë deputetja e Alternativës, Safije Sadiki-Shaini, ditë më parë në press konferencën e mbajtur në Kuvend, në lidhje me propozimin për Avokat të Popullit, kandidatin për “kryeministër shqiptar” nga BDI, Naser Zyberin.

Share.