fbpx

RUAJI KËTO SHTATË RREGULLA TË LUMTURISË

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

RUAJI KËTO SHTATË RREGULLA TË LUMTURISË.1. Mos e urre askënd edhe nëse dëmi i tij ndaj teje është shumë i madh.2.Mos u mërzit asnjëherë dhe bëj dua shumë.3. Jeto modest, sado që je i madh.4.Beso se do të ndodhë e mira, sado që të jenë të mëdha problemet e tua dhe ki mendim të mirë për Allahun.5.Jep shumë edhe nëse ti privohesh nga ajo.6.Buzëqeshu edhe nëse në zemrën tënde rrjedhin pika gj’aku.7 Mos e ndërpre lutjen për vëllain tënd në mungesën e tij.Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Share.