Rrëshqitja e dheut në Prishtinë, Inspeksioni gjobë një mijë euro kompanisë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

13:12 | 27 Tetor 2019

komuna

Komuna e Prishtinës e ka dënuar me gjobë prej një mijë eurosh kompaninë përgjegjëse për shembjen e dheut në rrugën “Sami Plakolli” në Prishtinë.

Siç njofton komuna e Prishtinës, pala përgjegjëse është gjobitur 500 euro nga inspektori kujdestar i Sektorit të Ndërtimit dhe 500 nga inspektori kujdestar i Sektorit të Rendit Komunal.

Komuna njofton se vazhdimi i punimeve në ndërtimin e këtij objekti do të jetë i mundur vetëm pasi të vendoset muri mbrojtës sipas lejes ndërtimore, dhe pasi të rregullohet pjesa e dëmtuar e rrugës, përcjell lajmi.net.

Njoftimi i plotë:

[embedded content]

Share.