fbpx

Rrëfim i pa dëgjuar më parë: Kështu kërceu Kadri Veseli nga aeroplani për t’u nisur drejt Kosovës

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gazetari Baton Haxhiu ka deklaruar mbrëmë se Kadri Veseli kishte kërcyer nga një avion ush tarak që të nisej për në lu ftë bashkë me shokët e tij, shkruan Express. Sipas tij, arsye për këtë ishte moti i keq dhe pamundësia e aeroplanit që të zbres në Aeroportin e Rinasit mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Baton Haxhiu.

“Për shkak të motit të keq, aeroplani ush tarak s’ka mund të zbres në Aeroportin e Rinasit dhe Kadri Veseli bashkë me shokun e tij kanë kërcyer nga avioni për t’u nisur në Kosovë që të nisëshin për lu ftë sepse luf tëtarët ishin atje. Aeroplani nuk ka zbritur, po Kadri Veseli ka kërcyer nga avioni. Ky është Kadri Veseli”, ka thënë Haxhiu.

Share.