fbpx

Rexhepi nga Alternativa: Ligji për shtetësi në të mirën e gjithë qytetarëve në vend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë në emisionin “24 Analiza” në TV 24, i ftuar ka qenë koordinatori i Grupit Parlamentar nga koalicioni ASH-AAA, Skender Rexhepi – Zejdi.
“Të jemi në shërbim të qytetarëve dhe jo të sillemi indiferentë si qeveria ndaj kërkesave reale të popullit”, tha Rexhepi.
Sipas tij, qeveria aktuale po sillet ekskluziviste dhe kjo qasje e tyre e ka detyruar opozitën që ta bllokojë Kuvendin. Rexhepi theksoi se debllokimi i Kuvendit mund të vijë menjëherë pasi të pranohen kërkesat e opozitës, konkretisht Ligji për shtetësi.

Share.