fbpx

Reformat në Alternativa – këta do të jenë zëdhënësit e partisë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mbrëmë në një mbledhje konstruktive – në përfundim të procesit të reformave në parti – u zgjodhën edhe nënkryetarët, Sekretari i Përgjithshëm dhe sekretarët e sekretariateve të partisë.
Pas publikimit të lajmit që u lansua ditë më parë, ku për Sekretar të Përgjithshëm të partisë, u zgodh stomatologu Bekim Sali, në këtë takim gjithashtu u zgjodhën edhe zëdhënësit e partisë, të cilët do të jenë: Orhan Murtezani i cili vjen nga dega e Sarajit dhe Nurxhan Asanoska nga dega e Studeniçanit.

Share.