fbpx

Recetë E Thjeshtë Popullore Me Të Cilën I Jepni Lamtumirën Kolesterolit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një recetë mijëravjeçare na vjen nga kinezët, recetë e cila ndihmon në uljen e kolesterolit në gj ak dhe që konsiderohet si një nga recetat më të suksesshme të mjekësisë alternative në Kinën moderne.Kjo recetë e lashtë ka efekt në normalizimin e nivelit të kolesterolit në gj ak dhe përmirëson funksionin e zemrës.
Është një recetë e thjeshtë që mund ta përgatisni shumë lehtë në shtëpi dhe nuk ka efekte anësore.

Share.