fbpx

Rama: “S’ka marrëveshje me Greqinë, çdo shtet ka të drejtë të zgjerohet 12 milje përtej..”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri Edi Rama tha se çdo shtet që ka dalje në det ka të drejtën të zgjerohet 12 milje përtej kufirit ekzistues aty ku është e mundur sipas konventës.

Ai theksoi se nuk ka marrëveshje me Greqinë sepse nuk është mundësia fizike dhe se për këtë arsye çështja do të shkojë në gjukatë.

Rama tha se Shqipëria po bën atë që bëri Greqia në vitin 1960 në lidhje me daljen në det dhe tani dhe se kjo nuk e cen0n vendin tonë.

Share.