fbpx

Rama: Nder i madh të jesh në sedijen e pasme dhe të kesh shofer Erdoganin…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kreu i q everisë Edi Ram foli në lidhje me politikën e jashtme të Shqipërisë dhe afrimitetin me presidentin turk, Erdogan, e tha se ishte nder i madh të qëndroje në sedijen e pasme të tij.“Është nder i madh të jesh në sedijen e pasme dhe të kesh shofer pr esidentin e Turqisë, nuk isha në karrocieri po isha në sedijen e pasme dhe p residenti më nderoi mua si mik dhe si kr yeministri Shqipërisë.”, deklaroi kryeministri.

Në një lidhje direkte në emisionin “Opinion” kryeministri Rama tha se me ardhjen e tij në qe veri, Shqipëria ka sipas tij politikë të jashtme. “Politika e jashtme e Shqipërisë me atë metodën mbuloi bëj sikur si shikon dhe uli pantallonat se ke benevrekë poshtë s’ka p roblem për vite të tëra ka mbaruar me ardhjen time në krye dhe sot falë kësaj qeverie prej 7 vj etësh Shqipëria ka politikë të jashtme.

Share.